Köpvillkor för dig som handlar genom ett företag


Här har vi samlat alla villkor som gäller vid köp på Gymnastikgrossisten.se.

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss direkt. Lättast att nå oss är att skicka ett e-mail på kontakt@gymnastikgrossisten.se så svarar vi dig så fort vi kan.

Du hittar våra telefontider och öppettider för kundtjänst här.

PRISER

Alla våra priser visas primärt exklusive moms i svenska kronor (SEK). Vill du se priserna inklusive moms så klickar du i "Privat" längst upp i höger hörn på vår sida.

BESTÄLLNING

Beställning av våra produkter görs på gymnastikgrossisten.se. Har du specifika frågor om någon av våra produkter kan vi hjälpa dig slutföra din order via mail eller telefon. När du slutfört din order får du alltid en orderbekräftelse skickad till din e-postadress. Kontrollera alltid att du angett rätt uppgifter.

BETALNING

Gymnastikgrossisten.se erbjuder säker betalning via betalningsleverantören Bambora. Alla köp genomförs tryggt och enkelt. Du kan genomföra ditt köp och betala med faktura eller Visa/Mastercard kort.

Om du vill betala med faktura så kommer du få en faktura direkt från oss på Gymnastikgrossisten.se. Vid köptillfället kommer vi då göra en kreditprövning. Skulle det visa sig att ditt företag inte är kreditvärdigt kommer vi kontakta dig direkt efter din beställning vilket i vissa fall kan innebära att du då erbjuds möjligheten att betala med kort.

Vid kortbetalning dras köpet efter att varorna har lämnat vårt lager.

Vid fakturaköp gäller 15 dagar från fakturadatum. Vid utebliven betalning tillkommer en påminnelseavgift.

PERSONUPPGIFTER

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning (GDPR). När du slutför ett köp i vår webbshop godkänner du att dina angivna uppgifter så som namn, adress, e-postadress, telefonnummer och i vissa fall personnummer sparas hos oss. Läs mer om hanteringen av dina personuppgifter här.

LEVERANSER

Vi behandlar din order så fort vi kan. Normalt finns alla produkter du hittar på Gymnastikgrossisten.se alltid i lager. Aktuell lagerstatus kan du se inne på respektive vara. Varan skickas då så fort ordern är färdigbehandlad och är normalt dig dig tillhanda inom 4-5 arbetsdagar. Om någon vara mot förmodan skulle vara slut så kontaktar vi dig direkt och meddelar leveranstid.

RETUR

Vill du av någon anledning returnera din vara så ska du alltid kontakta oss först. Returfrakten står du som kund för om det inte gäller en reklamation. Varan måste skickas tillbaka i oförändrat skick i sin originalförpackning.

EJ UTHÄMTAD VARA

Ditt paket ligger kvar 14 dagar från det att SMS-avisering skickats till dig. Efter 14 dagar skickas din order tillbaka till vårt lager och din betalning krediteras så snart din retur har registrerats hos oss.

För alla paket som inte löses ut hos ombud förbehåller vi oss rätten att debitera dig som kund 300 kronor för våra uppkomna kostnader för returfrakt och hanteringskostnader.

Om du har beställt en vara med hemleverans och inte bokar in detta med DHL under utsatt tid så förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 1200 kr för att täcka hanteringskostnader kring detta.

REKLAMATION

Vi på Gymnastikgrossisten.se står för returfrakten om det är något fel på din vara. Kontakta oss alltid direkt om du vill reklamera din vara så hjälper vi dig hela vägen.

 

Saknar du någon information? Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss!

 

Gymnastikgrossisten.se är en del av Tressport och Lek AB.